Seminar de Nutritie Constienta

Seminar de Nutritie Constienta in Bucuresti

29 septembrie 2010

Am uitat ca in secolele trecute cultivarea, prepararea si consumarea hranei erau acte sacre, am uitat ca in casele din vechime bucataria reprezenta centrul casei, „vatra”, cu rol in consolidarea relatiilor familiale. Am uitat ca starea de spirit a stapanei casei se transfera in hrana in timp ce ea gatea. Am uitat ca Hipocrate spunea „fie ca hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana”.
Am uitat sa ne hranim constienti de importanta acestui act. Consumam hrana haotic, din motive total diferite decat acela de a ne ajuta trupurile si mintile sa ne poarte prin lume in mod armonios si sanatos.

Acest seminar nu este un curs teoretic despre nutritie, gastronomie sau slabire. Este un seminar nascut dintr-o experienta personala de intelegere a bolii si a rolului acesteia de a transmite un semnal de alarma. Este un seminar nascut din practica, din alegerea constienta, zi de zi, de a consuma hrana ce place corpului si nu hrana ce place poftelor. Este un seminar despre experienta personala a reimprietenirii corpului cu hrana, mintea si emotiile, ca urmare a unor alegeri nutritionale noi.

Acest seminar este dedicat tuturor celor ce cauta remedii la disfunctionalitatile corpurilor lor, celor ce se simt din ce in ce mai obositi fara cauze evidente, celor ce au devenit constienti de importanta hranei dar nu au informatii concrete despre punctul de plecare sau locurile concrete de unde isi pot procura hrana ideala. Dar este dedicat si celor ce simt intutiv ca e timpul sa adopte noi obiceiuri alimentare si nu stiu cum si de unde sa isi ia puterea de a schimba ceva, cat si celor asaltati de informatii adesea divergente pe aceasta tema, care cauta acum repere noi, simple, de bun simt, care sa rezoneze cu fiinta lor. Este dedicat tuturor celor ce simt ca simplul act de a manca e mai mult decat un automatism, fiind de fapt un act perfect constient de armonizare cu energiile intregului univers.

Nutritie Constienta
Data: 29 Septembrie 2010 si 6 octombrie 2010
Facilitator: Dana Lupu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s